Alice - Ferry to Wonderland!

Új utakon

1Вин Промокод в этому году

Состязания на деньги становятся всё более узнаваемым направлением заработка, какой не нуждается от члена серьёзного скилла, но при этом считается интересным и увлекательным. Умные игроки без проблем могут сделать интернет казино личным приоритетным методом получения зароботка, но в эт
Continue Reading →

Megnyitott a pArt12 Designer Galéria

Designer galériát nyitottunk fiatal magyar tehetségeknek, akiknek fontos az egyedi, de hordható, "együtt-élhető" alkotások létrehozása. A Pozsonyi úti pArt 12 bolt, galéria és közösségi tér a betérőknek, kikötő az alkotóknak félúton a világhír felé.
Continue Reading →

Step Up élménytréning – első felvonás!

Főzni, enni, együtt lenni! Ez a három szó jellemzi leginkább Step Up élménytréning sorozatunk egyik tréningjét. Az első mindíg a legemlékezetesebb: köszönjük Villa Esca, köszönjük Opennetworks csapat:)))) Folytatjuk!
Continue Reading →

Végre ebédszünet!

Közösségi oldalt indítottunk, ahol ebédszünetben összejöhetünk tíz perc lazulásra, hogy bírjuk tovább a munkanapot! Hírek, trükkök, védekezési taktikák förtelmes főnökök, törtető kollégák, idegesítő ügyfelek elviseléséhez és a csúcsformához!
Continue Reading →

Dicsőség és kondi!

Néhány napja elindult a Dicsőség és Kondi! Közösségi oldalt indítottunk azoknak akik - mint mi - sosem férnek a bőrükbe! Kocogj, ugorj, lépj át magadon! Mássz magasabbra, tekerj messzebbre, formáld feszesebbre!
Continue Reading →

TimeLine – Like!

ELINDULT! Két év - megbízónkkal közös - fejlesztő munka eredményeként újonnan épített piacára került a TimeLine család. A fejlesztés minden lépésénél ott voltunk: termékösszetétel, engedélyeztetés, előzetes piaci tesztek, értékesítési csatornák, a weblap és a közösségi oldalak.
Continue Reading →

Hajózni jó!

Tavaszodik a Dunán és egyre inkább úgy érezzük, jó választás volt egy irodahajóra költözni. Ha érdekel, milyen lehet a város közepén igazi zöld (kék) környezetben, osztott iroda-koncepcióban és környezettudatosan dolgozni, írj nekünk, vagy látogass el a Kláris Irodahajó oldalára.
Continue Reading →

Egy éves a Réthy Fashion

"Vállalkozás-melegházunk" egyik első fecskéje, a Réthy Fashion egy éves lett. Évi és Ildi töretlen lelkesedése, hite és energiája Finnországig repítette a magyar alkotó-csapat újrahasznosított egyedi farmertermékeit, melyek hazánkban is egyre sikeresebbek.
Continue Reading →

Megújult a honlapunk!

A "vargának lyukas a csizmája:)" - és valóban. Közel hat hónappal költözésünk és új arculatunk megszületése után végre elindult megújult honlapunk is:) Reméljük, hogy látogatóink az itt található információkból jobban megismerhetnek minket, filozófiánkat és projektjeinket,
Continue Reading →