Alice - Ferry to Wonderland!

Piacteremtés

Mi a piacteremtés?

A piacteremtés során:

  • egyedi “soft marketing” megoldásokat alkalmazunk – egy “érzékeny” termék vagy szolgáltatás értékesítésének támogatására
  • terméket vagy szolgáltatást fejlesztünk – a célpiac piaci réseinek – még nem megfogalmazott vagy nem betöltött igények – feltárásával és megvalósításával
  • forgalmazói kapcsolatokat építünk – különleges, egyedi, újszerű értékesítési csatornák kialakításával.

Soft marketing

Munkánk során sokszor kell egyedi eszközöket és megoldásokat kidolgoznunk és megvalósítanunk különleges helyzetek kezelésére.

A soft marketing megoldások kidolgozásával és megvalósításával azokat az ügyfeleinket segítjük, ahol a „hagyományos” reklám nem megfelelő eszköz, vagy egyáltalán nem alkalmazható, jogi, etikai, vagy piaci megfontolásból.

A megoldások kidolgozása előtt:

  • részletesen megismerjük az „érzékeny környezetben működő” ügyfél igényeit
  • közösen meghatározzuk az elérendő célt
  • feltérképezzük azt a feltételrendszert, amiben ezt a célt el kell érnünk (jogszabályi környezet, fogyasztói attitűdök és „félelmek”, jelenlegi imázs)

 

Mindezek alapján dolgozunk ki az ügyfél számára olyan optimális megoldást, melynek segítségével a kívánt cél elérhető.

Mintaprojekt

ELINDULT! Két év – megbízónkkal közös – fejlesztő munka eredményeként újonnan épített piacára került két magyar fejlesztésű, magyar gyógyszergyárban, gyógyszertisztaságú anyagokból készülő étrend kiegészítő termék, mely piacot teremt! A TimeLine termékcsaládba tartozó termékek egyikét – WorkTime  – az irodai munkát végzők, stresszben dolgozók igényeire szabtuk, a másik – FreeTime – az aktív fizikai tevékenységet végzőket támogatja.

A fejlesztés minden lépésénél ott voltunk a termékösszetétel meghatározásától az engedélyeztetésen keresztül az előzetes piaci tesztekig, az értékesítési csatornák kiépítésén keresztül a weblap és a közösségi facebook oldalak felépítéséig. Nagy örömmel tölt el minket, hogy a TimeLine család hamarosan a fogalmazókhoz kerül.

Részletek:

www.timelineweb.hu

www.freetimeweb.hu

www.worktimeweb.hu

Kapcsolódó közösségi oldalak: www.facebook.com/ebedszunet, www.facebook.com/dicsosegeskondi


Sitemap
Bitplex 360