Alice - Ferry to Wonderland!

Közös csónakban

Küldetésünknek tekintjük, hogy partnereinknek kézzelfogható, érzékelhető segítséget nyújtsunk üzleti céljaik eléréséhez. Arra vágyunk, hogy csapata hasznos tagjaként rövidebb-hosszab ideig valóban munkatársasága része lehessük, együtt „hajózzunk” vállalkozásával. Lelkesen és sikeresen illeszkedünk be ügyfeleink szervezetébe, akik saját kollégáikként tekintenek ránk, ami nem kis büszkeséggel tölt el minket.

Munkánk során mindazokat a láncszemeket pótoljuk, amely hiányzik egy projekt sikeres megvalósításához. Tudásunk, szakmai tapasztalatunk, kreativitásunk legjavát adjuk át ott és ahol a leginkább szükséges. – Ez a Brain-sourcing®, mely filozófiánk lényege.

Tudásunk legjavával

Leonardo da Vinci 1482-ben Milánóba utazott és Lodovico Sforza, a Mór szolgálatába állt. A közel két évtizedes, a herceg udvarában eltöltött idõszak alatt a mester megismerte a hercegi udvar minden titkát. Tudta, milyen ruhákat, milyen lovakat kedvel a Mór, tisztában volt vele, hogy kedvenc madara a hattyú, mik a vágyai és törekvései, s mivel lehet kihozni a sodrából. Munkája során a herceg hírnevét és dicsõségét nem csak nagyszerû mûvek megalkotásával segítette. Ha kellett, bonyolult hadigépezeteket tervezett, amelyekbõl néhányat sikerrel használtak hadjáratokban is, ha pedig arra volt igény, udvari bálokhoz vagy lovagi tornákhoz tervezett kosztümöket, hogy a nép is büszke lehessen pompázatos uralkodójára és gyönyörû asszonyára.

Meggyõzõdésünk, hogy a mai korban is akkor tudjuk legjobban segíteni ügyfeleinket, ha ügyük és szervezetük részévé válunk. Ezért  elsõsorban outsourcing – kihelyezett – tevékenységet végzünk olyan vállalkozásoknál, intézményeknél vagy ügyekben, ahol folyamatosan, vagy átmenetileg nem jut elég erőforrás a menedzsment, üzletfejlesztési, marketing feladatok elvégzésére.

Végigkísérjük az úton

Úgy gondolkozunk, mintha belsõ munkatársak lennénk. Nem pusztán egy munkafázist veszünk le a megrendelõ válláról, hanem:

  • megismerjük cége problémáit, helyzetét
  • felmérjük a meglévõ belsõ és a szükséges külsõ erõforrásokat
  • tájékozódunk a piac igényeirõl, elvégezzük a szükséges elemzõ munkát
  • stratégiát alkotunk és részletes megvalósítási tervet dolgozunk ki
  • részt veszünk a megvalósításban, vagy akár vezetjük a megvalósítási folyamatát
  • hosszabb időre is átvállalunk egy-egy feladatkört vagy projektet, vagy akár a teljes cégvezetést

A közös gondolkodás eredménye nem csak marketing vagy kommunikáció lehet – kidolgozott stratégiai javaslataink alapján gyakran mûködünk közre üzlet-, vagy termékfejlesztésben, vállalatirányítási feladatokban, az adminisztrációs folyamatok megszervezésében vagy a szervezet fejlesztésében.

 

 


Sitemap