Alice - Ferry to Wonderland!

Így evezünk

Egy terméket, ötletet, céget vagy ügyet eljuttatni A-ból B-be – ez a legfőbb célunk. A „rakomány” lehet egy márka (márkaépítés), termék vagy szolgáltatás (termék- és szolgáltatás fejlesztés, marketing, PR, piacteremtés) egy induló, fejlődni akaró vagy „viharba keveredett” vállalkozás, ügy vagy projekt (cégfejlesztés: üzleti tervezés és stratégia, kezdő vállalkozások fejlesztése, interim menedzsment).

A „szállítandó rakomány” határozza meg a szállító eszköz típusát, a vitorlázatot és az evezéstechnikát. Ha szükséges hajója előtt járunk a ködben (piacfelmérés, konkurenciaelemzés), megmutatjuk a helyes utat (stratégia kialakítása), felvonjuk a vitorlázatot, hogy gyorsabban célba érjen (marketing és kommunikáció), felvesszük a saját hajónkra (cégfejlesztés és ötletmenedzsment), vagy átvesszük jármű kormányzását, hogy kicsit megpihenhessen (interim menedzsment).

Soft marketing

Munkánk során sokszor kell egyedi eszközöket és megoldásokat kidolgoznunk és megvalósítanunk különleges helyzetek kezelésére. A soft marketing megoldások kidolgozásával és megvalósításával azokat az ügyfeleinket segítjük, ahol a „hagyományos” reklám nem megfelelõ eszköz, vagy egyáltalán nem alkalmazható, jogi, etikai, vagy piaci megfontolásból.

A megoldások kidolgozása elõtt:

  • részletesen megismerjük az „érzékeny környezetben mûködõ” ügyfél igényeit
  • közösen meghatározzuk az elérendõ célt
  • feltérképezzük azt a feltételrendszert, amiben ezt a célt el kell érnünk (jogszabályi környezet, fogyasztói attitûdök és „félelmek”, jelenlegi imázs)

Mindezek alapján dolgozunk ki az ügyfél számára olyan optimális megoldást, melynek segítségével a kívánt cél elérhetõ.

Üzleti siker – felelősséggel

Megoldásaink egy része a társadalmi szerepvállalás (CSR) köré épül. Meggyõzõdésünk, hogy a társadalmi szerepvállalás és felelõsségvállalás, az elkötelezettség a fenntartható üzleti fejlõdés irányába az egyik legfontosabb, ami megkülönböztetheti ügyfeleinket versenytársaiktól. Ugyanakkor hisszük, hogy a CSR több mint a nemes célok pénzügyi támogatása. A társadalmi szerepvállalásra épülõ megoldások egyre inkább az üzleti siker és márkaépítés fontos eszközei, ugyanakkor rendkívüli a hatásuk a szervezet imázsára is.

Célunk tehát, hogy bebizonyítsuk, profitorientált gazdálkodó szervezet is képes felelősséggel gondolkodni és tenni a civil társadalomért, elsajátítani és terjeszteni a fenntartható üzleti fejlődés normáit. Gondolkodásmódunkkal – reményeink szerint – hozzájárulunk a Magyarországon is terjedő etikus üzleti szemlélethez, amely nem pusztán a várható hasznot tartja egyedüli célnak.

Siker minden méretben

Nincs kis ügy, mindenkinek saját céljai elérése a legfontosabb és nekünk az a legfontosabb, hogy cége elérje céljait. Kérjük, ossza meg velünk a fontos célokat, függetlenül attól, hogy gyors megoldásra – netán tűzoltásra – vagy hosszú távú stratégia alkotásra van szüksége. Nem számít az sem, ha úgy érzi, most nem áll rendelkezésére az optimális pénzügyi keret, ami a megvalósításhoz szükséges. Nincs számunkra “túl kicsi” keret, mindíg a lehetőségeidhez illeszkedő optimális megoldást fogjuk megkeresni.

Bármilyen “kis ügyet” bíz ránk, úgy fogunk nekilátni, mintha több évre terveznénk a közös munkát. Egyrészt azért, mert ez a felelősségvállalás fontos ahhoz, hogy az eredmény tökéletes legyen, másrészt nem titok, hogy hosszú távú partnerkapcsolataink jelentős része ilyen “kis ügyekből” indult ki. Hiszen ha elégedett velünk és az elért eredményekkel miért bízná következő ügyét másra?

Értjük és szeretjük

Munkánk során sokszor kell egyedi eszközöket és megoldásokat kidolgoznunk és megvalósítanunk különleges helyzetek kezelésére. Tudjuk, hogy a sikeres üzletfejlesztés feltétele az empátia, a kreativitás, a hosszú távú stratégiai gondolkodás és az alapos tervezés. Nincs két egyforma ügy, vagy ügyfél és ez boldoggá tesz minket. Több mint tíz éve, amikor elindultunk ezen az úton éppen ez a változatosság vonzott minket.

Szeretjük amit csinálunk és ezt nap mint nap érzékelni fogja, ha velünk dolgozik. Tíz év és több száz kezelt ügy tapasztalata az, amit partnereink rendelkezésére bocsátunk. Emellett ügyét elkíséri néhány olyan szakember őszinte kíváncsisága, lelkesedése és támogatása is, akik még hisznek abban, hogy nincs megvalósíthatatlan elképzelés.


Sitemap