Alice - Ferry to Wonderland!

Hajón dolgozunk

Átlépve szakmánk korlátain „marketinges” helyett magunkat „üzleti révésznek” tekintjük. Partnereinket tudásunk legjavával navigáljuk, minden időjárási helyzetben, rövidebb és hosszabb utakon, az ideális utitervet kidolgozva, zátonyokat kerülgetve az elérni kívánt cél felé.

Célunk az is, hogy bebizonyítsuk, egy profitorientált gazdálkodó szervezet is képes felelősséggel gondolkodni és tenni, elsajátítani és terjeszteni a fenntartható üzleti fejlődés normáit. Az, hogy irodánk is egy öko-irodahajón található véletlen, de jól kifejezi gondolkodásmódunkat.

Navigare necesse est

Mint már a régi rómaiak is megmondták: hajózni kell! Mi szakértelmünkkel abban segítünk, hogy a hajó – az Ön vállalkozása – teherbíró, a lehető leggyorsabb és legstabilabb legyen.

Eszközeink és megoldásaink azt szolgálják, hogy gyorsan és biztosan célba érjen:

  • Stratégiai tervezés – növeli a stabilitást, csökkenti a borulásra való hajlamot
  • Üzletfejlesztés – jó vitorlázat, mely növeli a gyorsaságot és nagy szélben is könnyen irányíthatóvá teszi a hajót
  • Kockázatmenedzsment – légkamrák az elsüllyeszthetetlenségért, szigetelés és a hullámok becsapása elleni megoldások
  • Markerting és kommunikáció – gyorsaság és tömeg – az Ön hajója ér elsőként a kikötőbe és jobban menekülhet a vihar elől
  • Interim menedzsment – iránytartás, hogy a hajó jó irányba menjen. Viharban, vagy ha csak lepihenne szívesen átvesszük a kormánykereket is egy időre.
  • Szervezetfejlesztés – mert a siker titka a jó legénység

 

 

 


Sitemap