Alice - Ferry to Wonderland!

A legénység

Az üzletfejlesztés, stratégiai tervezés, marketing, reklám és kommunikáció minden területén gyakorlott munkatársakkal és állandó beszállítói gárdával állunk az ügyfelek rendelkezésére. Csapatunk tagjai összességében több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek a stratégiai tervezés, cégvezetés, projektmenedzsment, kommunikáció, kreatív munkák, termék-, és szolgáltatásfejlesztés területén, de olyan különleges témákban is van gyakorlatunk, mint a közbeszerzés, a folyamatszervezés, a szervezetfejlesztés.

Tudásunk mellett az köt össze minket, hogy kreatív, nyitott, elkötelezett és vidám emberek vagyunk. Lelkesen és sikeresen illeszkedünk be ügyfeleink szervezetébe, akik elõbb utóbb saját kollégáikként tekintenek ránk, ami nem kis büszkeséggel tölt el minket.

Cégvezetés és munkatársak

Cégünket 2002-ben alapította Mélykuti Ilona újságíró, kommunikációs szakember és Szabó Gábor közgazdász, marketing szakember. A két szakterület ötvözete adta azt a szemléletet, amely lehetõséget nyújt a marketing-kommunikációs piac átfogó ismeretére megrendelõi, közvetítõi és fogyasztói oldalról is.

Közel 10 éve közös munka után Ilona helyét a cég vezetésében Stark Judit kollégánk váltotta fel, aki 2005 óta tagja csapatunknak. Az általa képviselt stratégiai gondolkodásmód, cégfejlesztési és projektmenedzsment tapasztalat éppoly fontos projektjeink sikerre viteléhez, mint az az empátia, amivel ügyfeleinket és szervezetüket kezeli.

Munkatársaink kiválasztásánál a szaktudás és a gyakorlati tapasztalat  mellett szintén jelentős szerepet kap a társadalmi felelősségvállalás. Örülünk, ha sikerül megoldani, hogy otthon végezhető munkát tudjunk adni kismamáinknak, vagy egy nagy tapasztalatú, 50 év feletti kolléga segíthesse munkának. Szívesen részt veszünk gyakornok programokban is.

Nyitott pozícióinkról, közös megoldásra váró projektjeinkről az alice@alicecsoport.hu címre küldött önéletrajzzal kaphat tájékoztatást.

Cégünk mindennapi életével megismerkedhet Facebook oldalunkon.

 

 

 


Sitemap